Optimaliseer je
bedrijf vandaag
om morgen je branche
te veroveren.

Sectoren

De wereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën worden steeds complexer en klantverwachtingen blijven stijgen. Het runnen van een bedrijf was nog nooit zo uitdagend als vandaag de dag, laat staan dat je tijd hebt om een toekomststrategie vorm te geven. Wij leiden je de weg. Zodat jij je de toekomst van je bedrijf kunt creëren, terwijl de zaken gewoon door gaan.

Sectoren
Onze teams van cloudspecialisten zijn experts in verschillende branches. Ontdek hoe we de uitdagingen in jouw sector aangaan.

Financiën & Verzekeringen

Als bedrijf in de financiële sector word je uitgedaagd door agile fintech bedrijven. Blijf aan kop door efficiënter te werken en continu te innoveren. Onze experts moderniseren je huidige infrastructuur en bouwen zo een basis voor de toekomst die je bedrijf vooruit zal helpen.

Farma & Wetenschap

Farmaceutische bedrijven worstelen met het veilig en efficiënt opslaan van gegevens, waardoor het moeilijk is om concurrerend en compliant te blijven. Sentia levert maatwerk dataopslag, -beveiliging en noodherstel die je bedrijf beschermt, nu én in de toekomst.

Publieke sector

Publieke organisaties moeten efficiënter en effectiever werken en persoonsgegevens beter beschermen. Onze experts moderniseren bestaande applicaties en ontwikkelen cloudapplicaties om processen te verbeteren en te laten voldoen aan de wettelijke vereisten.

Retail & Logistiek

Bedrijven in retail en logistiek moeten flexibeler worden om te overleven in een veeleisende en verzadigde markt. Implementeer onze data- en business insights oplossingen en gebruik data om waardevolle inzichten in je bedrijf te krijgen en een voorsprong te nemen op je concurrenten.

Softwareontwikkelaars

Softwarebedrijven hebben een platform nodig dat de meest flexibele manier biedt om snel toepassingen te bouwen en te implementeren, om zo marktkansen te benutten. Onze moderne infrastructuur biedt de snelheid en flexibiliteit die je nodig hebt om voorop te blijven.

Maakindustrie

Veel productiebedrijven worden belemmerd door gedateerde systemen die bedrijfsdoelstellingen niet ondersteunen. Onze experts moderniseren je infrastructuur en gebruiken data om innovatie richting geven en de efficiëntie van je bedrijf te verbeteren.

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning. 

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden je transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op