Senior Cloud Engineer - Linux Lochristi

Het team

Bij Sentia hebben we een no-nonsense, open cultuur waar nieuwe ideeën worden gestimuleerd en je bijdrage naar waarde wordt geschat.

Om deze cultuur te ondersteunen organiseren we vaak teambuilding events in de loop van het jaar, alsook een Happy Friday @ the office. We geloven in zelfontwikkeling en verstrekken een op maat gemaakte loopbaan zodat je verder kan bouwen aan je competenties en kennis.

Jouw persoonlijkheid

Heb je een passie voor technologie en leer je graag bij?

Alles verandert snel in onze industrie, dus moet je je snel aan nieuwe omstandigheden kunnen aanpassen.

 

Je bent een teamplayer en niet bang om anderen te betrekken wanneer daar nood aan is. Anderzijds ben je ook flexibel en spring je in waar nodig om je collega's een handje toe te steken.

 

Onder druk werken voelt voor jou als "been there, seen that" situatie aan, wat zich aan de buitenkant uit als een kalme houding. Daarbij hoort een kritische en analytische geest, die van jou een wandelende bron van kennis maken.

 

Je bent bondig en resultaatgericht (m.a.w. je krijgt het voor elkaar). Daarenboven geloof je in creativiteit en zijn motivatie, integriteit en teamwork belangrijke waarden voor jou.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Gevorderde kennis van één van de volgende Linux-gerichte OSs, VMware's ESX server en de bijhorende suite van producten.
  • Gevorderde kennis van één of meer van de volgende op Linux lopende frameworks, middleware en applicatieservers: email applicatieservers, webapplicatieservers, database applicatieservers, Middleware applicatieservers.
  • Gevorderde kennis van één van de volgende essentiële platform-ondersteunende technologieën: DNS applicatieservers, NTP applicatieservers, scriptingtalen zoals PHP, perl, python, bash, ...
  • Gevorderde kennis van geautomatiseerde ontplooiing en configuratie van bovenstaande, met tools zoals Chef, Puppet en Ansible.
  • Liefst een begrip van de concepten van continue integratie en continue implementatie, evenals van de platformen en tools die gebruikt worden om dit te bewerkstelligen: containerisatieplatformen, Orkestratie, OTAP/DTAP-straten (Jenkins, Bamboo, ...)
  • Gevorderde kennis van één van de volgende caching technologieën, Kernel modificaties, compilatie vanaf broncode, clusteringtechnologieën, Linuxbeveiliging, opslag
  • Een begrip van Windows-gebasseerde omgevingen en aanvaarden dat de wereld meer is dan alleen Linux is een leuke eigenschap.
  • Je begrijpt het OSI-lagenmodel en hebt basisinzicht in netwerken.

 

Je hebt minstens 4 jaar relevante ervaring met één van bovenstaande  concepten en technologieën.

Waar gaat het nu juist over?

Je zal complexe, klanteigen omgevingen ontwerpen en implementeren.

Samen met je collega-projectmanagers kan je desnoods technisch de touwtjes in handen nemen tijdens projecten.

Je zal deel uitmaken van een on-call systeem, voor die enkele service-down instanties die af en toe optreden.

Je wordt beschouwd als de "huiseigen kennisbank" omwillen van je deskundigheid en contextuele kennis van de omgevingen die je hier en tijdens je vorige ervaringen hebt gebouwd.

Je zal het team trainen met behulp van jouw expertise en bent trots dat je hen helpt groeien.

Je wordt beschouwd als een belangrijk element ter ondersteuning van onze R&D-engineers.

Je zal complexe migraties ondersteunen van analyse tot uitvoering, d.m.v/ je kritische en ervaren ingesteldheid.

Je zal eventueel je collega's van pre-sales ondersteunen wanneer ze geconfronteerd worden met nieuwe technologische verzoeken vanwege onze klanten, en hen helpen om operationele duurzaamheid in te schatten.

 

Apply now >>