Wij staan iedere dag achter je
zodat je altijd vooruit kan.

Onze aanpak

Onze cloudspecialisten ontwerpen, bouwen en beheren cloudservices om optimale prestaties te garanderen, nu en in de toekomst. Bekijk onze cloudservices en ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Design
Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.

Security Risk Assessment
Onze cloudexperts analyseren de huidige bedreigingen voor je organisatie en ontwikkelen een plan om de veiligheid continu te verbeteren en risico’s te allen tijde te minimaliseren.

Disaster Recovery Assessment
Ons team van cloudexperts beoordeelt je datacenteractiviteiten om mogelijke dreigingen te ontdekken en ontwikkelt een noodherstelplan om jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Cloud Strategy and Enablement
Op basis van onze expertise ontwerpen we een toekomstbestendige cloudstrategie die de doelen van je organisatie ondersteunt, waarna we je leiden in een soepele en succesvolle implementatie.

Cloud Infrastructure Assessment
We brengen je volledige IT-omgeving in kaart en visualiseren deze om het gebruik en de prestaties van je cloudbronnen te beoordelen. Op basis hiervan, maken onze experts een plan voor naadloze migratie, waarbij extra kosten en problemen onderweg geminimaliseerd worden.

BUILD
Van strategie tot implementatie, wij leiden je transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.

Workload Migration
Sentia begeleidt een workloadmigratie zonder onderbrekingen van je werkzaamheden of ongeplande downtime te riskeren, zodat je zaken gewoon door kunnen gaan.

Modern App Transition
Na de overstap naar de cloud, zorgen we ervoor dat je applicaties optimaal gebruik maken van de cloud en concrete resultaten bieden op de lange termijn.

Transition and Migration Assistance
Onze toegewijde experts begeleiden je bij het selecteren van de juiste mix van cloudinfrastructuur, platform en software die je organisatie ondersteunen bij het maken van een succesvolle overstap naar de cloud.

Datacentre Migration
Het verplaatsen van je IT-infrastructuur naar de cloud kan een beangstigend zijn. Vertrouw op onze experts die de uiterste verantwoordelijkheid nemen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een end-to-end migratieplan.

MANAGE
Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

Security and Compliance Management
Onze beveiligingsbeheerservice beschermt je organisatie tegen interne en externe bedreigingen en biedt gegevensbeheer en rapportage die voldoen aan de laatste regelgeving.

Operations Management
Laat je cloudinfrastructuur- en toepassingen beheren door onze specialisten, zodat je medewerkers kunnen werken in een veilige en efficiënte omgeving die dag en nacht bewaakt wordt.

Cost Management
Maximaliseer de potentie van de cloud terwijl de kosten beheerst blijven. Met Azure Cost Optimization controleer en visualiseer je eenvoudig je clouduitgaven om je verantwoording te verbeteren.

Identity and Access Management
Reguleer de gebruikerstoegang en zorg ervoor dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot gevoelige informatie. En met onze monitoringsoplossingen pas je de toegang van individuele gebruikers gemakkelijk aan wanneer dat nodig is.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op