Een creatieve werkplek
waar DevOps innovatie wordt

Container-as-a-Service
Container-as-a-Service

Voorzie je developers van Sentia’s managed containerplatform om werk efficiënter te maken en de applicatielifecycle te verbeteren. En dat alles tegen dalende kosten.

Flexibel, geautomatiseerd, toegankelijk
Maak je DevOps-processen minder complex door alle applicatiebenodigdheden op één platform te laten werken en versnel en vergemakkelijk innovatie.

Rol razendsnel uit en versnel je roadmap

Laat je developers processen automatiseren, met flexibele overgang tussen ontwikkelen, testen en productie, waarmee je developers in staat stelt flexibel te innoveren.

Laat zorgen over infrastructuur achter je

Gebruik een platform zonder te piekeren over de opzet en het beheer van de infrastructuur, het besturingssysteem en de middleware.

Profiteer van oneindige beschikbaarheid

Profiteer van hoge beschikbaarheid en oneindige uitbreidings-mogelijkheden , doordat containers slechts een fractie van de rekenkracht van typische VM’s verbruiken.

Kies een platform dat aansluit op je doelstellingen

Kies voor het werken op een private cloudplatform van Microsoft Azure, AWS of Sentia, afhankelijk van je set-up en de doelstellingen van je bedrijf.

Alles op één plek

Containers as-a-Service verdelen de rekenkracht van je applicaties en zorgen ervoor dat je applicatie in meerdere omgevingen werkt. In een mum van tijd configureer je bestanden en maak of vernietig je containers. Zo wordt je organisatie flexibeler en versnel je eenvoudig ontwikkelings-, test- en implementatieprocessen.

Gerichtere en productievere DevOps processen

Containers nemen inconsistenties weg, doordat applicaties werken zoals ze lokaal ontworpen zijn. Testen en debuggen wordt hierdoor minder ingewikkeld en tijdrovend. Zo kunnen developers en onderhoudsteams zich focussen op het ontwikkelen voor de toekomst, in plaats van de complexe infrastructuur te managen.

Betaal voor wat je gebruikt

Containers hebben een hoger bezettingsniveau dan traditionele virtuele machines, waardoor je minder hardware nodig hebt en de kosten voor hardware en dataopslag dalen. Met de inzet van containers stap je eenvoudig over van een CapEx-model naar een OpExmodel, waarmee de opstartkosten dalen en de kosten voor capaciteit beheersbaar blijven.

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning. 

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden je transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op