Infrastructuur
die je beslissingen ondersteunt

Data Lakes & Data Science
Data Lakes & Data Science

Gebruik Sentia’s expertise om data te ontsluiten die je
bedrijf de actiegerichte inzichten geeft die het nodig heeft.

Maak slim gebruik van data
Om concurrerend te blijven in een snel veranderende markt, moet je snel handelen en heb je betrouwbare inzichten nodig om je beslissingen te ondersteunen. Sentia’s platform stelt je in staat om echte bedrijfsinformatie te gebruiken om betere beslissingen te maken en inzichten te bieden waarmee je snel kunt bijsturen.

Krijg meer inzicht met de juiste data s

Voorzie je analisten van gefilterde data om te garanderen dat de juiste gegevens worden geanalyseerd met behulp van een platform dat zowel compliant als flexibel is. .

Verwerk grote hoeveelheden data

Bedrijven hebben vaak grote hoeveelheden data, die niet gebruikt worden vanwege het volume. Wij structureren het in een data lake, klaar voor analyse.

Gecentraliseerd bestuur

Data lakes bieden een centrale locatie om gegevens uit alle verschillende bronnen op één plek te beheren, om zo werk te vereenvoudigen en compliance te garanderen.

Effectieve en efficiënte infrastructuur

Bespaar op kosten van het indexeren en voorbereiden van datasets, en dat alles binnen één behendig systeem.

Gebruik je gegevens op een slimme manier

Bereik meer met de informatie waarover je organisatie al beschikt. Combineer gegevens van verschillende bronnen, zoals on-premises applicaties, SaaSapplicaties en cloudapplicaties, in één dataplatform en geef data analisten toegang tot gefilterde data, klaar voor analyse.

Versnel innovatie

Gebruik de interactieve rapportagefunctionaliteiten om snel inzicht te krijgen in de prestaties van het platform en zo beslissingen te verbeteren. Vergroot je aanpassingsvermogen en bouw een toekomstbestendige en compliant organisatie.

Gecentraliseerd systeem

Filter informatie van verschillende bronnen in je bedrijf, en voeg ze samen in één centraal platform. Het centraliseren van data vereenvoudigt het beheer en maakt het gemakkelijk om data die niet voldoet aan geldende regelgeving op te schonen of beter te beveiligen.

Technologie in deze oplossing

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning. 

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden de transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op