Technologie die vooruitdenkt

Business Insights
Business Insights

Maak je bedrijf efficiënter met slimme applicaties die gebruik maken van Machine Learning en Artificial Intelligence. 

Maak slimmer gebruik van technologie
Gebruik Machine Learning en AI om je bedrijf efficiënter te laten werken. Sentia ontwerpt de infrastructuur voor slimme toepassing binnen jouw bedrijf en zorgt ervoor dat de juiste data beschikbaar is. En met de begeleiding van onze experts maak je gegarandeerd optimaal gebruik van alles wat de laatste technologie te bieden heeft. 

Ervaren consultants

Onze ervaren consultants helpen je bij het selecteren van de toepassing van innovatieve technologieën in jouw bedrijf en ontwerpen de perfecte infrastructuur hieromheen. 

Volledig begeleid

Van ontwerp tot beheer en continue educatie: Sentia assisteert je volledig bij het ontwikkelen, implementeren en innoveren van applicaties op basis van Machine Learning en AI. 

Betrouwbaar management

Met ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen en technologieën is het beheer van jouw Machine learning en AI applicaties bij onze experts in goede handen.

Continue innovatie

Wij geloven dat je moet blijven ontwikkelen om voorop te blijven. We ondersteunen je dan ook continu om je applicaties te blijven innoveren om ze nog beter aan te laten sluiten bij je doelen en ambities.

De beste technologie voor jouw bedrijf

Of je nu sneller wilt werken met beeld- of taalherkenning, gemakkelijker klanten wilt verleiden met slimme aanbevelingen of de kwaliteit van je systemen wilt verbeteren: onze experts helpen je bij het opzetten van de infrastructuur die je nodig hebt om met Machine Learning en AI je bedrijf voorop te laten lopen. 

Ondersteuning op alle vlakken

Onze consultants zijn vooruitstrevend wanneer het gaat om de laatste technologie, waardoor we je van A tot Z de juiste begeleiding kunnen bieden. Van het inrichten van de infrastructuur tot het managen van de resources en het verzamelen, opslaan of beveiligen van data: wij staan met de laatste expertise voor je klaar. 

Klaar voor de toekomst 

Met applicaties op basis van de nieuwste technologie op het gebied van Machine Learning en AI is jouw bedrijf klaar voor de toekomst. En dankzij een continu proces waarin training, ontwikkeling en innovatie van jouw business centraal staan, zorgen de experts van Sentia ervoor dat jij aan kop blijft lopen.

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning. 

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden de transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op