Continu beheer voor betere prestaties

Managed application continuity
Managed application continuity

Zorg voor prestaties, uptime en veiligheid met een volledig beheerde applicatiestack, van ontwikkelingsplatforms tot aan productie.

24/7 in bedrijf
We nemen volledige verantwoordelijkheid om de continuïteit van je applicaties te kunnen waarborgen. Zo introduceren en implementeren we moderne DevOps-werkwijzen om uptime te maximaliseren en ervoor te zorgen dat de zaken altijd door kunnen gaan.

Architectuur voor uptime

Profiteer van applicaties die altijd aan staan en die je eenvoudig uitbreidt wanneer het gebruik ervan stijgt.

Proactieve monitoring

We werken in kleine teams om de behoeften van jouw bedrijf te vervullen en je proactief te ondersteunen.

Volledig beheerd

We beheren je complete omgeving om prestaties te verhogen en continuïteit te garanderen

Beveiligde applicaties

Wij zorgen voor ondersteuning van je onmisbare applicaties met 24/7 monitoring en rapportage.

Minimale downtime

Volgens een ITIC-onderzoek vereist meer dan 80% van de bedrijven een gegarandeerde uptime van 99,99%. Onze op maat gemaakte SLA biedt jouw bedrijf een toegewijde groep architecten en technici die 24/7 voor je klaar staan, om minimale downtime te garanderen.

Ondersteund door technologie

Altijd draaiende omgevingen hebben een fundament van betrouwbare technologie nodig. Sentia ondersteunt je bedrijf met onze expertise in AWS en Azure. En aanvullende DDOS-preventie en een toegewijd team zorgen ervoor dat de zaken altijd door kunnen gaan. .

Beheer en rapporteer

Sentia bewaakt, beschermt en beheert je draaiende omgeving 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Onze experts gebruiken prestatie-indicatoren van de applicatie, zoals elasticiteit, beschikbaarheid en veiligheid, en plaatsen dit voor jouw gemak in een overzichtelijke SLA.

Technologie in deze oplossing

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning.

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden je transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op