Blijf data regelgeving
altijd een stap voor

Managed security and compliance
Managed security and compliance

Profiteer van 24/7 security monitoring en uitgebreide compliance rapportages, inclusief proactieve en reactieve maatregelen tegen interne en externe bedreigingen.

Complete beveiliging en compliance
Beveilig vertrouwelijke informatie en andere gegevens met onze technologie voor databeveiliging. In een wereld met steeds strengere dataregulering zorgen wij ervoor dat gegevens veilig en compliant zijn, zodat je met een gerust hart de leiding kunt houden.

Applicaties die klaar zijn voor compliance

We ontwikkelen, implementeren en ondersteunen applicaties die compliant zijn met huidige en toekomstige regelgeving.

Blijf in controle

Houdt je prestaties nauwlettend in de gaten met continue monitoring van alle activiteiten en doorlopende rapportages.

Bescherm je bedrijf tegen bedreigingen

Voorkom dataverlies en de bijbehorende risico’s met onze vertrouwde oplossingen voor databescherming.

Bekijk netwerkverkeer

We houden je bedrijf continu in de gaten om kwaadaardige activiteiten onmiddellijk te detecteren en hierop te anticiperen.

Bescherming tegen bedreiging

Onze progressieve beschermingsoplossing controleert voortdurend verdacht gedrag en stelt je in staat om actie te ondernemen nog vóór malware de kans krijgt om schade aan te richten. Zo zijn je werkstations, apparaten en applicaties 24/7 beveiligd.

Continue monitoring

We houden continu toezicht op je volledige IT-infrastructuur, centraliseren de gebruiksgegevens en analyseren deze. Onze inzichtelijke rapporten geven het overzicht van potentiële bedreigingen waarmee je prestatieproblemen of mogelijke problemen ontdekt voordat gebruikers deze ervaren.

Dataflows

Om te voldoen aan de vereisten van regelgeving zoals GDPR, reorganiseren we je IT-infrastructuur. Op basis van deze regels en je bedrijfsvoorkeuren worden datastromen geregeld en beveiliging ingebouwd om datarisico’s te voorkomen.

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning. 

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden de transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op