Vooruitstrevende
infrastructuur,
in ieder opzicht.

Modern Cloud Infrastructure
Modern Cloud Infrastructure

Laat je bedrijf groeien, versterk je medewerkers en bescherm je gegevens – en dat alles op een manier die voldoet aan de laatste regelgeving.

Geef je bedrijf de mogelijkheid om te groeien
Pas je snel aan aan veranderingen binnen en buiten je bedrijf. Onze schaalbare, flexibele en continu beschikbare infrastructuur en netwerkservices geven je de wendbaarheid en schaalbaarheid die je nodig hebt om concurrerend te blijven, uit te blinken in service en de toon te zetten in de markt.

Alle applicaties continu in bedrijf

We nemen grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je onderneming altijd door kan gaan, wat er ook gebeurt.

On-demand scalable infrastructure

Reageer snel op veranderingen dankzij de hoge beschikbaarheid en flexibiliteit van de cloud.

Benut de kansen van cloudeconomie

Beheer op een efficiënte manier de kosten van je infrastructuur en betaal alleen voor wat je gebruikt.

Flexibiliteit voor de toekomst

Laat je bedrijf groeien zonder beperkingen, dankzij een solide basis in de flexibele cloud.

Combineer en verbind

Onze experts bepalen samen met jou welke mix van clouddiensten op de meest efficiënte manier aan je zakelijke behoeften voldoet. We begrijpen de belangrijkste cloudleveranciers en -technologieën, en creëren zo de perfecte combinatie voor de ambities van jouw bedrijf.

Hybride Cloud Infrastructuur

Met hybride cloud en onze geïntegreerde oplossingen voor public cloud en on-premises profiteer je van het beste van twee werelden. De experts van Sentia stippelen de route uit en leiden zo je huidige infrastructuur in de migratie naar hybride cloud.

We beheren jouw cloud

Laat onze experts je cloudinfrastructuur volledig opzetten en beheren, of laat ons alleen de operationele werklast binnen je bestaande infrastructuur beheren. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat je IT-architectuur de mogelijkheden biedt om te groeien.

Een heldere visie
op de weg
naar succes

Als toonaangevende managed serviceprovider ontwerpt, bouwt en beheert Sentia cloudservices voor grote leveranciers zoals Microsoft Azure en AWS. Aangevuld met de zekerheid van 24/7 onderhoud en ondersteuning. 

Optimaliseer je bedrijf vandaag en geef vorm aan de toekomst.

Design: Door je IT-landschap in kaart te brengen, adviseren wij de juiste stappen in je digitale transformatie.
Build: Van strategie tot implementatie, wij leiden je transformatie en creëren zo een stevig fundament voor de toekomst.
Manage: Onze experts beheren je cloudoplossing met monitoring en rapportage, 24/7 support en continu zicht op compliance.

De toekomst lacht je toe
wanneer je
aan kop loopt

Start je reis naar de cloud met een samenwerking met onze consultants. Neem contact op via onderstaande button, bel +32 (0)9 218 79 77 of mail naar info@be.sentia.com

Neem contact op