Technology that makes you sparkle in your industry.

Technology to lead the way

Sentia gelooft in technologie die bedrijven transformeert en ondersteuning biedt in het bereiken van hun objectieven. De architectuur van hun IT-omgeving zou naast het oplossen van directe uitdagingen ook de business strategie moeten complementeren. Wij geloven dan ook sterk in technologieën die bedrijven klaarstomen voor de toekomst en daarnaast ook de mogelijkheid bieden om zorgeloos verder te blijven bouwen en innoveren

aws-logo@3x.png

AWS Managed Service Program Partner

AWS staat bekend om haar schaalbare en veilige cloudinfrastructuur services. Sentia is een AWS MSP (Managed Service Program) Partner. Deze streng gereguleerde onderscheiding wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die uitblinken in cloudinfrastructuur, en applicatie migratie, en die daarnaast excellente proactieve monitoring, automatisering en management leveren.

Profiteer optimaal van digitalisering met het Amazon Webservices cloudplatform.

Lees meer

Azure Expert

Microsoft Azure MSP Expert Partner

Microsoft’s Azure cloud is het centrum van onze digitaliseringsoplossingen. Onze Microsoft MSP expert partner onderscheiding bewijst dat we een getalenteerde partner zijn. We worden jaarlijks gecontroleerd en bewijzen keer op keer dat we ons continu inzetten om Azure experts te zijn én te blijven.  

Laat je bedrijf groeien en schaal op een efficiënte manier met behulp van Microsoft Azure cloudtechnologie.

Lees meer 

 

logo-sentia-stacked.svg

Sentia Cloud

Met ons Cloud IaaS platform deploy, manage en schaal je je infrastructuur met behulp van onze self-service portal. Onze flexibele partner portal laat je eenvoudig nieuwe cloud servers deployen en licenties beheren. Kies tussen twee virtualisatieplatforms: vCloud Director en Windows Azure Pack.

Moderniseer je bedrijf met Sentia Coud, een private multi-tenant cloudplatform

Lees meer

Certificeringen en partnerships die ons helpen om jou de leiding te laten nemen

AWS.png Azure Expert.png Clavister2x.png Dell1x.png Microsoft Partner.png NetApp Gold Partner (1).png Veeam.png vmware1x.png Fox-it1x.png

You have a vision.We help you spark it into action.

Neem contact op via onderstaand formulier,
bel +32 (0)9 274 29 00 of mail naar info@be.sentia.com