Microsoft Azure

Bereik meer met de cloud bouw deze met jouw business doelen in het achterhoofd

Microsoft Azure

Laat je bedrijf groeien en schaal op een efficiënte manier met Microsoft Azure cloudtechnologie. Microsoft Azure ondersteunt een grote variëteit aan workloads en voorziet in een uitgebreid palet aan services en een wereldwijd netwerk van datacenters, die je helpen applicaties te bouwen, te deployen en te managen.

Sentia’s aanpak voor landing zones biedt klanten zekerheid. Met tenant, subscription en vnet structuren faciliteren we optimale controle over de kosten, de veiligheid en het toegangsbeheer.Benut volledig geautomatiseerde deployment pijplijnen voor consistentie, nauwkeurigheid en schaalbaarheid. Faciliteer klantpijplijnen voor automatische deployment inclusief de noodzakelijke verbindingen naar het hoofdplatform.


Lees hier meer over Azure "basisbeginselen voor cloud migratie"
Group 916

Verhoog de productiviteit van het development proces

Group 920

Ontwikkel intelligentere applicaties

Group 912

Werk met optimale veiligheid

Geauditeerde Azure MSP Expert

Sentia is één van de 40 Azure MSP Experts wereldwijd; een hooggewaardeerde titel die onze bekwaamheid als Managed Service Provider onderstreept. We zijn door een strenge auditor geauditeerd op basis van actuele regelgeving, en worden daarnaast doorlopend gecontroleerd om ervoor te zorgen dat we de laatste technologische standaarden blijven voldoen.

You have a vision. We help you spark it into action.

Contact us using the form below,
call (+32) 09 274 29 00 or e-mail us at info@be.sentia.com